Formule E: DS Automobiles oznamuje partnerství se společností SYENSQO

Formule E: DS Automobiles oznamuje partnerství se společností SYENSQO

DS Automobiles a PENSKE AUTOSPORT uzavírají v rámci svého působení ve světovém šampionátu ABB FIA Formula E tříleté partnerství se společností Syensqo.

Společnost Syensqo, klíčový hráč na poli ekologické mobility, je etalonem v oblasti odvětví speciálních chemikálií.

Na voze DS E-TENSE FE23 bude od prvního závodu 10. sezóny, který startuje v sobotu v Mexiku, umístěno logo společnosti, jež je expertem na výrobu materiálů budoucnosti
Do prvního závodu 10. sezóny ABB FIA Formula E World Championship, který se koná v sobotu 13. ledna v Mexico City, zbývá jen několik dní a právě nyní společnosti DS Automobiles a PENSKE AUTOSPORT oznamují tříleté partnerství s belgickou firmou Syensqo.

Na základě vědeckých poznatků budoucnosti Seynsqo pomáhá vyrábět lehčí a bezpečnější automobily tím, že nahrazuje kovy vysoce výkonnými polymery a dodává materiály pro výrobu účinnějších baterií.

Základem tohoto nově oznamovaného partnerství, jehož klíčovými myšlenkami jsou výkon a inovace, je společná touha posunout hranice elektrické technologie a vytvořit představu o mobilitě zítřka.

Společnost DS Automobiles, držitel dvou dvojnásobných titulů ve Formuli E, má v letošní sezóně jasný cíl opět se pohybovat na špičce závodního pole, a to po boku společnosti, která je považována za lídra v oblasti řešení pro chemický průmysl.

Olivier François, generální ředitel společnosti DS Automobiles: “Jsme potěšeni, že můžeme přivítat společnost Syensqo, klíčového hráče budoucnosti čisté mobility, který pracuje na nové generaci elektromobilů, jako partnera týmu DS PENSKE v centru našeho působení v mistrovství světa Formule E. Tato spolupráce zosobňuje naši neustálou snahu posouvat hranice inovací, technologií a výkonnosti. Společně se společností Syensqo usilujeme o špičkovou úroveň a jsme odhodláni ji prokázat hned v první E-Prix sezóny, která se koná 13. ledna v Mexico City.”

Ilham Kadri, výkonný ředitel společnosti Syensqo: “Jsme nadšeni, že můžeme spojit své síly s týmem DS PENSKE ve Formuli E v toto jedinečné partnerství, které v sobě snoubí vědu, udržitelnost, výkon a bezpečnost. Tato spolupráce je o společné touze po vítězství, neboť sdílíme potřebu udávat směr a vytvářet inovace zaměřené na rozvoj lidstva, a to nejen v oblasti ekologické mobility.”

Eugenio Franzetti, ředitel DS Performance: “Celý tým je na toto nové partnerství obzvláště hrdý. To, že se mezi naše partnery zařadila tak prestižní společnost, jako je Syensqo, je velmi silným uznáním naší několikaleté práce, našich dosavadních jedinečných úspěchů a ambiciózních cílů, které jsme si stanovili do budoucna.”

Datum zveřejnění

10.1.2024

Zdroj informací

DS AUTOMOBILES

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2539 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál