CUPRA UrbanRebel Racing Concept směřuje v závodním tempu do virtuálního světa hry Forza Horizon 5

CUPRA UrbanRebel Racing Concept směřuje v závodním tempu do virtuálního světa hry Forza Horizon 5

Hráči hry Forza Horizon 5, nabízené společnostmi Xbox Game Studios a Playground Games, mohou nyní převzít kontrolu nad nejnovějším koncepčním vozem značky CUPRA, který rozšíří dostupný vozový park. CUPRA směřuje k hráčům výzvu, aby usedli za volant koncepčního závodního elektromobilu s duchem opravdového rebela. Sériově vyráběná verze pro běžný silniční provoz se v reálném světě objeví v roce 2025, ale fanoušci hry Forza Horizon mohou vůz CUPRA UrbanRebel Racing Concept zažít dřív než všichni ostatní ve hře Forza Horizon 5.

Koncepční závodní vůz, navržený, vyvinutý a vyrobený v Barceloně, kombinuje elektrifikaci, trvalou udržitelnost a sportovní výkony. Jeho virtuální estetické pojetí vytváří designový styl pro budoucí generaci elektromobilů. CUPRA se při jeho návrhu nechala inspirovat světem her, a nyní se tento závodní vůz stal realitou v jedné z nejikoničtějších videoher.

Barevný design vozu CUPRA UrbanRebel Racing Concept se přizpůsobuje a mění v závislosti na dopadu světla na povrch karoserie. Velký spoiler s integrovanými světly odpovídá závodním vozům z virtuálního světa. Hráči se mohou ponořit do vzrušujícího otevřeného světa hry Forza Horizon 5 a poměřovat v něm s ostatními své síly a dovednosti ve stovkách atraktivních výzev, vést dechberoucí expedice a potkávat se s novými postavami na misích Horizon Story.

"CUPRA UrbanRebel Racing Concept je závodním vozem převedeným z reálného světa do světa her. Tento vůz dokonale zapadá do hry Forza Horizon 5 a poskytuje fanouškům příležitost usednout za volant tohoto vozu dřív než kdokoli jiný!" řekl Antonino Labate, ředitel značky CUPRA odpovědný za globální strategii, obchodní rozvoj a provozní činnosti.

CUPRA UrbanRebel Racing Concept má sportovní výkony ve svých genech a poskytuje trvalý výkon 250 kW (340 k), krátkodobě až 320 kW (435 k). Vůz dokáže zrychlit z nuly na 100 km/h za pouhých 3,2 sekundy.

Koncepční závodní vůz CUPRA dokonale ladí s hrou Forza Horizon 5, v níž již mohou hráči tento nekonvenční automobil řídit, zajet s ním nejrychlejší kolo na závodním okruhu Arch of Mulegé v rámci seriálu Forza EV Rivals, nebo jej pořádně prověřit ve speciální soutěži Seasonal PR Stunts. A dojet do cíle v elektrickém stylu jako opravdový rebel. Forza Horizon 5 se odehrává v Mexiku, které je pro značku CUPRA hlavním mimoevropským trhem. Značka CUPRA v Mexiku mimo jiné otevřela svůj první showroom CUPRA City Garage.

Závodní vůz CUPRA UrbanRebel Racing Concept bude dostupný pro všechny hráče hry Forza Horizon 5 v rámci série Horizon Holidays. Hráči si mohou vůz bezplatně aktivovat v záložce "Gifts" v sekci "Message Centre" až do 5. ledna 2023.

Bude to druhý vůz CUPRA v této hře. Závodní franšíza Forza je oficiálním herním partnerem závodního seriálu Extreme E a v rámci tohoto partnerství se do této hry dostal letos v létě elektromobil CUPRA Tavascan XE.

Forza Horizon 5 je k dispozici na zařízeních Xbox Series XJS, Xbox One a osobních počítačích s operačním systémem Windows a platformou Steam v rámci předplatného Xbox Game Pass, resp. na konzolích, osobních počítačích nebo v cloudové službě Xbox Cloud Gaming (beta) v rámci předplatného Xbox Game Pass Ultimate.

Datum zveřejnění

12.12.2022

Zdroj informací

CUPRA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.4718 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál