CUPRA UrbanRebel Racing Concept směřuje v závodním tempu do virtuálního světa hry Forza Horizon 5

CUPRA UrbanRebel Racing Concept směřuje v závodním tempu do virtuálního světa hry Forza Horizon 5

Hráči hry Forza Horizon 5, nabízené společnostmi Xbox Game Studios a Playground Games, mohou nyní převzít kontrolu nad nejnovějším koncepčním vozem značky CUPRA, který rozšíří dostupný vozový park. CUPRA směřuje k hráčům výzvu, aby usedli za volant koncepčního závodního elektromobilu s duchem opravdového rebela. Sériově vyráběná verze pro běžný silniční provoz se v reálném světě objeví v roce 2025, ale fanoušci hry Forza Horizon mohou vůz CUPRA UrbanRebel Racing Concept zažít dřív než všichni ostatní ve hře Forza Horizon 5.

Koncepční závodní vůz, navržený, vyvinutý a vyrobený v Barceloně, kombinuje elektrifikaci, trvalou udržitelnost a sportovní výkony. Jeho virtuální estetické pojetí vytváří designový styl pro budoucí generaci elektromobilů. CUPRA se při jeho návrhu nechala inspirovat světem her, a nyní se tento závodní vůz stal realitou v jedné z nejikoničtějších videoher.

Barevný design vozu CUPRA UrbanRebel Racing Concept se přizpůsobuje a mění v závislosti na dopadu světla na povrch karoserie. Velký spoiler s integrovanými světly odpovídá závodním vozům z virtuálního světa. Hráči se mohou ponořit do vzrušujícího otevřeného světa hry Forza Horizon 5 a poměřovat v něm s ostatními své síly a dovednosti ve stovkách atraktivních výzev, vést dechberoucí expedice a potkávat se s novými postavami na misích Horizon Story.

"CUPRA UrbanRebel Racing Concept je závodním vozem převedeným z reálného světa do světa her. Tento vůz dokonale zapadá do hry Forza Horizon 5 a poskytuje fanouškům příležitost usednout za volant tohoto vozu dřív než kdokoli jiný!" řekl Antonino Labate, ředitel značky CUPRA odpovědný za globální strategii, obchodní rozvoj a provozní činnosti.

CUPRA UrbanRebel Racing Concept má sportovní výkony ve svých genech a poskytuje trvalý výkon 250 kW (340 k), krátkodobě až 320 kW (435 k). Vůz dokáže zrychlit z nuly na 100 km/h za pouhých 3,2 sekundy.

Koncepční závodní vůz CUPRA dokonale ladí s hrou Forza Horizon 5, v níž již mohou hráči tento nekonvenční automobil řídit, zajet s ním nejrychlejší kolo na závodním okruhu Arch of Mulegé v rámci seriálu Forza EV Rivals, nebo jej pořádně prověřit ve speciální soutěži Seasonal PR Stunts. A dojet do cíle v elektrickém stylu jako opravdový rebel. Forza Horizon 5 se odehrává v Mexiku, které je pro značku CUPRA hlavním mimoevropským trhem. Značka CUPRA v Mexiku mimo jiné otevřela svůj první showroom CUPRA City Garage.

Závodní vůz CUPRA UrbanRebel Racing Concept bude dostupný pro všechny hráče hry Forza Horizon 5 v rámci série Horizon Holidays. Hráči si mohou vůz bezplatně aktivovat v záložce "Gifts" v sekci "Message Centre" až do 5. ledna 2023.

Bude to druhý vůz CUPRA v této hře. Závodní franšíza Forza je oficiálním herním partnerem závodního seriálu Extreme E a v rámci tohoto partnerství se do této hry dostal letos v létě elektromobil CUPRA Tavascan XE.

Forza Horizon 5 je k dispozici na zařízeních Xbox Series XJS, Xbox One a osobních počítačích s operačním systémem Windows a platformou Steam v rámci předplatného Xbox Game Pass, resp. na konzolích, osobních počítačích nebo v cloudové službě Xbox Cloud Gaming (beta) v rámci předplatného Xbox Game Pass Ultimate.

Datum zveřejnění

12.12.2022

Zdroj informací

CUPRA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.287 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál