Ronal Group se opět představí v Essenu

Ronal Group se opět představí v Essenu

Po dvouleté pauze, způsobené pandemií, představuje skupina Ronal Group na letošním autosalonu v Essenu řadu nových produktů a inovativních designů.

Z produktové řady Ronal společnost představí mimo jiné nedávno uvedený model Ronal R71. Konstrukce s více úložnými prostory a vysokou nosností je vhodná zejména pro hybridní a elektrická vozidla.

Premiéru slaví nový Ronal R72, pětipaprskový design s estetickým aerodynamickým prstencem s inovativní voštinovou strukturou. Obě kola jsou vyráběna udržitelným způsobem: použitá hliníková slitina obsahuje více než 40 % primárního hliníku s nízkými emisemi uhlíku, zbytek je recyklovaný hliník.

Společnost Ronal Group vystaví také několik kol ze své řady Classic Range. Patří mezi ně i známý design Ronal R9 ve stylu Penta, který je nyní k dispozici v kontrastním provedení Racing gold-rim lip diamond cut.

Do portfolia Speedline Corse přibyl nový přírůstek SC1 Motorismo se závodním charakterem pro sportovní vozy. Nyní je k dispozici v lesklé soustružené povrchové úpravě Racing black-matt front diamond cut v 18“ provedení. Tato nová varianta modelu SC1 je obzvláště udržitelná, protože více než dvě třetiny primárního hliníku při její výrobě jsou nahrazeny recyklovaným materiálem.

Inovace jsou také v oblasti udržitelnosti: Ronal Group je nyní prvním výrobcem, který označuje všechna aftermarketová kola vlastním štítkem udržitelnosti, který poskytuje informace o správném využití zdrojů při výrobě tohoto produktu.

Nechybí ani fanoušky oblíbený Bioconcept Car závodního týmu Four Motors. Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport vybavené lehkými komponentami z kompozitních biovláken a modrými koly Ronal R70 s neutrálními emisemi CO2 je prvním sériovým závodním „bio“ vozem na světě. Organický (bio)bolid o výkonu 312 kW (425 k) je poháněn vysoce výkonným palivem E20, což je benzin s 20 % obsahem bioetanolu ze zbytkových materiálů. Dveře, zadní blatník a přední hrana jsou vyrobeny výhradně z kompozitů z biobavlny.

Datum zveřejnění

18.11.2022

Zdroj informací

Ronal Group

Foto: Ronal Group a Four Motors

Fotogalerie

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2574 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál