Alpine A110 R Fernando Alonso, exkluzivní a velmi limitovaná edice

Alpine A110 R Fernando Alonso, exkluzivní a velmi limitovaná edice

Nový Alpine A110 R je dostupný v limitované edici Fernando Alonso pro zajištění ještě větší výjimečnosti a jedinečných zážitků na trati. Tato verze se inspirovala zkušenostmi a poznatky dvojnásobného mistra světa Formule 1.

 

 

Charakteristický vzhled Alonso

Tato edice je k dispozici výhradně v barvě modrá Racing matná vozu Formule 1 A522. Vnější barevné schéma bylo upraveno ve spolupráci s Fernandem Alonsem pro ještě větší sportovní charakter. Karbonové přední a zadní kapoty jsou částečně lakovány, resp. mají nádech v barvě karoserie modrá Racing matná a černá Profond, zatímco u modelu A110 R zůstávají 100% z karbonu. Zadní část vozu je tmavší, s výraznou grafikou: záď má černou barvu a podpěry spoileru jsou anodizované černou barvou. Brzdové třmeny mají oranžovou barvu, která odráží barvy Fernanda Alonsa. Na závěr detaily jako šedé lemování disků, modro-oranžovo-žlutá vlajka v barvách jezdce na zadních oknech a podpis Fernanda Alonsa pod lakem podtrhují tuto jedinečnou spolupráci a nabízejí tak sběratelům ještě větší pocit výjimečnosti.

Zaručený sportovní duch

Interiér odráží sportovního ducha a umocňuje osobitost jezdce Formule 1: oranžová barva jezdce se objevuje na poutkách dveří a na středové značce volantu, což kontrastuje s barvou mikrovlákna, která pokrývá interiér vozu. Spolupráci mezi Alpine a jezdcem připomíná logo Fernanda Alonsa vyšité na sedadlech a modro-oranžovo-žlutá vlajka integrovaná do výplní dveří. Na sluneční cloně je laserem vyryta věta, která charakterizuje jeho filozofii: "Na vrchol vede více než jen jedna cesta".

Nastavitelný podvozek, odkaz Fernanda Alonsa

Limitovaná série A110 R Fernando Alonso je vybavena speciálním systémem nastavení, který umožňuje rychlou a snadnou změnu výšky karoserie a tuhosti pružin zavěšení. Pomocí podložky umístěné u základny pružiny lze pouze několika málo pohyby změnit polohu pružiny a snížit vozidlo o 10 mm pro výhradní použití na trati. Současně se tuhost odpružení zvyšuje o +5 %. Inovace patentovaná společností Alpine! Tato funkce umožní nadšencům vyzkoušet si snadno okruhové naladění, které definoval sám Fernando Alonso na okruhu F1 v Barceloně během posledních zimních testů.

Dodatečný pocit výjimečnosti

Vývoj sportovního vozu ve spolupráci s jedním z jezdců Formule 1 je dokonalým důkazem vášně značky Alpine pro sport a výkony. Tato limitovaná edice Fernando Alonso je nabízena v omezeném počtu 32 vozů na počest počtu vítězství španělského jezdce. Na každém štítku na středové konzole je vyryt název okruhu a rok jednoho z těchto vítězství dvojnásobného mistra světa. Jsou očíslovány od 1 do 32 v chronologickém pořadí vítězství. Dotek výjimečnosti, který jistě potěší nadšence. Šťastní kupci této exkluzivní a velmi limitované série získají navíc repliku závodní helmy Fernanda Alonsa s podpisem dvojnásobného mistra světa.

Datum zveřejnění

7.10.2022

Zdroj informací

Renault Česká republika

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2674 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál