LEGENDY 2021 - Přesun II.

LEGENDY 2021 - Přesun II.

V minulém roce příchod pandemie Covid 19 nedovolil uskutečnit sedmý ročník multižánrové výstavy LEGENDY. Organizátor Lubor Kos výstavu přesunul na rok 2021 do obvyklého termínu konání v květnu. Od prosince 2020 začaly přípravy pro realizaci, stanovení témat, rozsahu a jednání s partnery. Vstupenky z roku 2020 zůstaly v platnosti.

 

Posun výstavy na srpen

Vzhledem k nepředvídatelné situaci, jsem byl nucen rozhodnout o posunu termínu konání na srpen 2021. Našli jsme s vedením Výstaviště Praha vhodný a možný termín a připravujeme výstavu v termínu 28.-29. srpna 2021.

Proč srpen?

Výstava LEGENDY je velký organismus, který je největší kulturní akcí na Výstavišti Praha. Příprava výstavy trvá týden a likvidace 3 dny a tudíž není úplně jednoduché najít ideální termín. Další promotéři, kteří organizují na Výstavišti Praha své kulturní projekty také přesouvají a počet víkendů v letě je omezený.

Bezpečnost na prvním místě

Legendy jsou venkovní akcí. Jsme na rozloze 320.000 m2 a tudíž si myslíme, že jsme bezpečnosu venkovní akcí. Máme připravené zvýšené hyg. opatření a jsme dohodnuti s českým výrobcem respirátorů FFP2 o dodávce v dostatečném množství pro návštěvníky, kteří by chtěli této nabídky využít.

Hlavní téma výstavy

Výstava jako každý rok představí mnoho novinek. Pro sedmý ročník se připravuje několik exklusivních premiér a návštěvníci budou opět ohromeni nádhernými vozy a motocykly.

Hlavním tématem je Italská vášeň - přehlídka italských značek v SHELL Pavilonu Elegance. Tako exklusivní přehlídka nebude mít v Čechách obdoby.

Další krásné expozice budou v podobě velké americké zóny, která představí současné a historické vozy. Zde bude vidět odlišný přístup a velikost amerických vozů proti evropským rivalům. Samozřejmostí je mnoho expozic tématických klubů jednotlivých značek.

Děti do 18 let zdarma

Zvažujeme unikátní nabídku a to, že veškeré děti a mládež budou mít v doprovodu dospělého vstup zdarma. Věříme, že tato novinka přinese velký zájem rodin. Probíhá výzkum, který rozhodne o této novince.

Cena vstupného

Cena vstupného pro rok 2021 na místě výstavy byla stanovena na 550Kč. Návštěvníci mohou využít zvýhodněného předprodeje, kde mohou ušetřit až 200Kč. Slevněné vstupenky jsou také k dispozici.

Vystavovatelé

Každý rok se účastní přes 150 vystavovatelů z řad automobilek, dealerů a prodejců produktů a služeb pro majitele vozů a motocyklů.

Máme radost, že v tuto dobu potvrdily značky Mercedes-Benz, Subaru, SHELL, Ford AMB, Jaguar, Land Rover, FIAT, Alfa Romeo, JEEP, prodejci exklusivních aut Advantage Cars a AP Corse. S dalšími značkami jednáme a připravujeme spolupráce.

Datum zveřejnění

3.2.2021

Zdroj informací

LEGENDY

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.338 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál