Hyundai s Ondřejem Bisahou obsadil na Pražském Rallysprintu pátou příčku

Hyundai s Ondřejem Bisahou obsadil na Pražském Rallysprintu pátou příčku

Ondřej Bisaha startoval na jubilejním XXV. ročníku Pražského Rallysprintu celkově popáté, z toho podruhé v barvách značky Hyundai. Letos dal podniku dokonce přednost před vyhlašováním cen FIA ve francouzském Louvru, kde měl převzít cenu pro vítěze za European Rally Trophy. S týmem Hyundai Lenner Sport dojel se závodním speciálem Hyundai i20 R5 i přes defekt na kole na pátém místě.

„Jsem rád, že jsem si nenechal ujít unikátní atmosféru Pražského Rallysprintu; je vidět, že si diváci závod užili a že nadšení pro motor sport má v srdci každý, kdo dnes na Strahov dorazil. Myslím, že i přes problémy, které nás na trase v druhé rychlostní zkoušce potkaly, jsme dokázali udržet dobré umístění a tak i letošní páté místo je pro mne a všechny z týmu Hyundai Lenner Sport potvrzením správné cesty, na kterou jsme se v rámci naší spolupráce vydali,“ uvedl pilot týmu Ondřej Bisaha.

Současnost, a především pak budoucnost Ondřeje Bisahy je nyní spojena s oficiálním rally týmem Hyundai Lenner Sport, jenž vznikl letos v létě. Nový sportovní tým má za úkol reprezentovat značku Hyundai s nejnovější specifikací závodního speciálu Hyundai i20 R5.

„Sezóna začíná za tři měsíce a práce bude věru hodně. Po novém roce začne projekt spolufinancovaný Evropskou unií na výzkum podvozkových skupin naší i20 R5, který bych rád propojil s nošovickým výrobním závodem. Slibujeme si od toho zlepšení jízdních vlastností i20 R5, ale také poznatky pro sériový provoz v rámci sportovní divize Hyundai N,“ doplnil Bisaha.

Datum zveřejnění

10.12.2019

Zdroj informací

Hyundai Motor Czech s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2248 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál