OC Race. Šestnáct závodních speciálů pro každého!

OC Race. Šestnáct závodních speciálů pro každého!

Společnost AUTODROM MOST přichází se zajímavou novinkou, projektem OC Race. Autopark firmy obohatilo 16 okruhových speciálů Škoda Octavia RS III Cup, jež převzala od promotéra poháru OC Benet Cup. Auta si může vyzkoušet každý. Projekt je tak lákavý i pro fanoušky motoristického sportu z řad amatérských řidičů, jejichž snem je svézt se po dráze za volantem závodního auta. Podrobné informace zájemci najdou zde.

OC Race je v současné době jediným klubovým závodem v České republice, který nabízí shodné podmínky všem jezdcům a je dostupný i pro začátečníky. Díky své kompaktní struktuře je ideální kombinací mezi časem stráveným na závodní trati a vynaloženými náklady. První možný termín pro zájemce je 9. květen.

„V tento termín také dojde pravděpodobně ke změně startovní procedury oproti původnímu konceptu. Půjde o lehký letmý start. Závodníci si tak opravdu užijí závod,“ upřesnil obchodní manažer pro sport mosteckého autodromu Jakub Krafek. Přihlášky zájemci mohou posílat na e-mailovou adresu krafek@autodrom-most.cz nebo se objednat na telefonním čísle +420 702 143 247.

OC Race je také možné uspořádat jako klubový závod na klíč pro skupiny od pěti osob. Podnik je možné připravit i pro úplné amatéry. Program v takovémto případně zahrnuje proškolení odborníkem ohledně zacházení s vozem i o základních pravidlech chování na okruhu. „Přihlásit se může vedle skupiny i jednotlivec, také ale jezdci s praxí. Školení lze v tomto případě vynechat. Zájemci se mohou rozhodnout i pro některý z dalších tří konceptů využití závodních speciálů. Vůz si pronajmout pro zážitkovou jízdu, objednat si taxijízdu se zkušeným závodním pilotem nebo si vůz zapůjčit pro profesionální účely“ doplnil Krafek.

Datum zveřejnění

1.5.2019

Zdroj informací

AUTODROM MOST

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2405 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál