BMW Motorrad poprvé představuje M příslušenství a díly M Performance Parts pro nové S 1000 RR

BMW Motorrad poprvé představuje M příslušenství a díly M Performance Parts pro nové S 1000 RR

BMW Motorrad úspěšně zavádí produktovou strategii podobnou, jako je tomu u M automobilů, také pro motocykly. K dispozici jsou nyní rovněž motocyklové M příslušenství a díly M Performance Parts. Spolu s uvedením na trh nového S 1000 RR je pro tento motocykl poprvé připraven M paket a také M volitelná výbava. Soubor nabízených produktů dostupných pro nové RR je završen rozsáhlou nabídkou dílů M Performance Parts, která je součástí programu příslušenství.

V tomto ohledu BMW Motorrad následuje filozofii nejsilnějšího písmene světa: M je celosvětovým synonymem pro úspěchy ve světě závodů a fascinací pro vysokovýkonné BMW modely, je navrženo pro zákazníky s velmi vysokými nároky na výkonnost, exkluzivitu a individualitu.

Součástí M paketu pro nové BMW S 1000 RR jsou následující položky:

  • Barevné schéma Motorsport
  • M karbonová kola
  • M odlehčená baterie
  • M kit pro podvozek s nastavitelnou výškou vzadu
  • M sportovní sedlo
  • Pro mód

BMW Motorrad Motorsport navíc v nadcházející sezóně 2019 nasadí do mistrovství světa superbiků (WorldSBK) nové BMW S 1000 RR. Nový tým BMW Motorrad WorldSBK vstoupí do šampionátu v kooperaci s Shaun Muir Racing a se známou dvojicí jezdců: šampiónem superbiků z roku 2013 Tomem Sykesem (GB) a úřadujícím evropským mistrem Superstock 1000 a trojnásobným šampiónem Markusem Reiterbergerem (D).

Prostřednictvím spojení BMW Motorrad WorldSBL Team s Shaun Muir Racing zintenzivňuje BMW Motorrad své zapojení v šampionátu WorldSBK. Současně BMW Motorrad pokračuje se svým úspěšným zákaznickým programem, zaměřeným na různé národní i mezinárodní závodní série.

V rámci BMW Group Motorsport dochází současně k zintenzivnění vzájemných synergií mezi závodními programy automobilů a motocyklů, a to zejména v otázkách obchodu a logistiky.

Datum zveřejnění

6.11.2018

Zdroj informací

BMW Group

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2656 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál