Společnost Nissan hledá nejrychlejší hráče Gran Turismo

Nejlepší jezdci stáje Nissan v rámci Šampionátu výrobců hry Gran Turismo certifikované FIA získají nezapomenutelný zájezd

Společnost Nissan hledá nejrychlejší hráče Gran Turismo

Společnost Nissan hledá novou generaci rychlých hráčů konzole PlayStation prostřednictvím nového programu, který dává tisícům závodníků šanci soutěžit v oficiálním šampionátu FIA.

Nejlepší jezdci stáje Nissan v rámci Šampionátu výrobců hry Gran Turismo certifikované FIA – provozované v nové hře Gran Turismo Sport pro konzoli PlayStation – vyhrají zájezd na NISMO Festival konaný na japonském okruhu Fuji International Speedway a do tokijské centrály společnosti Polyphony Digital, vývojářů této hry. Vybrán bude také výherce z elektronické závodní soutěže Nissan GT Sport Cup v Evropě.

Šampionáty v rámci hry GT Sport, vytvořené společností Sony PlayStation ve spolupráci s organizací Federation Internationale de l‘Automobile, jsou prvními šampionáty online elektronického závodění řízenými oficiálními pravidly FIA. Přicházejí 10 let po uvedení revolučního programu Nissan PlayStation GT Academy, který dal hráčům šanci stát se skutečnými závodními jezdci Nissanu.

„Na Nissan GT Academy jsme si ověřili, že jedni z nejrychlejších jezdců světa by nikdy nedostali příležitost závodit na okruhu, kdyby se nevěnovali hraní her,“ uvedl ředitel divize Nissan Global Motorsport Michael Carcamo. „Dostali se z gauče přímo do kokpitu a rozbořili tradiční model toho, jak se stát úspěšným závodním jezdcem.“

„Panuje zde neuvěřitelně silná konkurence,“ dodává Carcamo. „A nyní vidíme, že online závodění není jen alternativou skutečného ježdění. Být potvrzen jako oficiální vítěz Šampionátu výrobců FIA v rámci hry GT Sport je obrovskou příležitostí. Těšíme se na to, až budou Nissan reprezentovat ti nejlepší hráči světa.“

GT Sport – Šampionát výrobců FIA

Nejrychlejší hráči, kteří si vybrali Nissan jako svou značku v každém ze tří globálních regionů seriálu Šampionátu výrobců FIA (Americký kontinent, Asie a Evropa), vyhrají zájezd do Japonska. Dostanou také zakázkové oblečení týmu Nissan a obdrží koučink od mentora Nissan/GT Academy ve světovém finále.

Nissan GT Sport Cup (pouze Evropa)

Hráči v Evropě, kteří si pro Šampionát výrobců FIA jako svou značku vybrali Nissan, budou navíc automaticky zařazeni do soutěže Nissan GT Sport Cup.

Soutěž Nissan GT Sport Cup vybere 12 nejlepších jezdců za Nissan v Evropě za období června, července a srpna a dostane je na finálové kolo v seriálu Blancpain GT Series Endurance Cup konané v září v Barceloně.

Nejlepší hráči za Nissan v Evropě v rámci Šampionátu výrobců FIA za období června, července a srpna navíc vyhrají možnost zúčastnit se tréninkového tábora Nissanu na okruhu Silverstone. Zde se budou od mentorů učit dovednosti pilotů pro reálné závodění.

Celkem 36 hráčů a dalších 12 účastníků, kteří se mohou na poslední chvíli kvalifikovat přímo na místě na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya, bude soutěžit s monumentálním souboji ve hře GT Sport společnosti PlayStation s podporou Nissanu.

Nová virtuální soutěž je rozšířením podpory týmu Motul Team RJN v rámci hry GT Sport ze strany společnosti Sony PlayStation. Jde o zákaznický závodnický tým Nissan GT-R NISMO GT3 soutěžící v šampionátu Blancpain Endurance 2018.

Lucas Ordóñez a Ricardo Sanchez – patřící mezi 22 jezdců, kteří se z hráčů stali závodními jezdci prostřednictvím GT Academy od spuštění tohoto programu – budou na okruhu závodit společně s týmem GT Sport Motul Team RJN.

Další informace získáte na webu: www.nismo.com/nissangtsportcup.

Datum zveřejnění

21.6.2018

Zdroj informací

Nissan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3714 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál