OK GROUP zajistí klientům autodromu MOST nejlepší podmínky pojištění

OK GROUP zajistí klientům autodromu MOST nejlepší podmínky pojištění

Makléřská společnost OK GROUP se stala novým partnerem mosteckého autodromu. Dobrá zpráva je to zejména pro řidiče, kteří si chtějí vyzkoušet s vlastním vozem kurz bezpečné jízdy na výcvikových plochách polygonu, nebo se svézt po velkém závodním okruhu. Makléřská firma zprostředkuje pojištění vozidel za výhodných podmínek, zjistit tak své reakce za volantem a poznat limity svého auta či motocyklu v extrémnějších podmínkách už tak bude možné beze strachu a nejistoty z následků případné kolize.

„Hledali jsme partnera, který by v segmentu pojišťovnictví dokázal našim klientům poskytnout ještě vyšší komfort. OK GROUP garantuje sjednání nejlepších podmínek pro pojištění vozidel, jejichž majitelé u nás absolvují kurz bezpečné jízdy. Dohoda také umožnila pojistit vozy na registračních značkách, jejichž vlastníci využívají možnost volných jízd po okruhu. Je to pro ně určitě velmi dobrá zpráva,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Filozofie práce společnosti OK GROUP spočívá podle ředitele její centrály Michala Kubiše v pravidelném kontaktu s klientem, sledování jeho potřeb a profesionálním zajištění jeho zájmů. „Hned od úvodního jednání s představiteli autodromu jsme se shodli, že maximální spokojenost klienta je naším společným prioritním cílem. I proto se vše podařilo dohodnout v krátkém termínu a k obapolné spokojenosti,“ uvedl.

 

Datum zveřejnění

17.5.2018

Zdroj informací

AUTODROM MOST

Fotogalerie

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2657 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál