Skvělá auta a poodhalená těla

Skvělá auta a poodhalená těla

Společnost LIQUI MOLY zveřejnila svůj erotický kalendář na rok 2018 a také další dva nástěnné kalendáře.

Skvělá auta a poodhalená těla – s těmito zajímavými tématy se můžete setkat v erotickém kalendáři na rok 2018 německého výrobce motorových olejů LIQUI MOLY, který byl právě vydán. Snímky byly pořízeny v servisním středisku na úpravy automobilů Hamann. Firma Hamann se postarala o to, aby se modelky musely dělit o pozornost se skvělými vozy.

Mezi výrobcem olejů a tímto servisním střediskem na úpravy automobilů existuje dlouholetá úzká spolupráce. Obě společnosti jsou od sebe vzdáleny přibližně půl hodinky jízdy autem. Focení pro daný kalendář probíhalo v létě. Týden trvalo, než byly všechny záběry hotovy. Vznikl opravdu "dlouhý" kalendář, který začíná již v prosinci a zahrnuje 13 měsíců.

Kromě erotického kalendáře existuje ještě mírnější verze, kde jsou těla modelek poodhalena daleko méně. Jedna zvláštnost: Mírnější verze tohoto kalendáře zobrazuje stejné motivy jako erotický kalendář, pouze modelky jsou více zahaleny. Kdo vnímá krásu především při pohledu na automobily, ten si raději zakoupí kalendář motorsportu LIQUI MOLY, který ukazuje všechny tváře tohoto odvětví, na dvou kolech, na čtyřech kolech a dokonce i na vodě.

Tento erotický kalendář je exkluzivním dárkem pro obchodní partnery společnosti LIQUI MOLY. Ale mohou si ho zakoupit i soukromé osoby. Několik exemplářů bude uvolněno do volného prodeje a můžete si je objednat v internetovém obchodě LIQUI MOLY na http://www.liqui-moly-teamshop.de/.

Datum zveřejnění

22.10.2017

Zdroj informací

LIQUI MOLY

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2486 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál