Huff si pro letošní sezónu WTCC věří

Huff si pro letošní sezónu WTCC věří

I letos budou v MS cestovních vozů kralovat citroëny, i když už v soukromých rukách. Alespoň je o tom přesvědčen Rob Huff, který bude za volantem jednoho z nich sedět.

Exmistr světa z roku 2012 tvrdí, že tovární ekipy Hondy a Volva nebudou opět schopny držet krok. „Stačilo pár kol ve Španělsku, abych pochopil, proč tohle auto třikrát vyhrálo šampionát,“ vyjádřil se pro server TouringCarTimes. 

Na rozdíl od jiných pilotů si nemyslí, že C-Elysée je sice rychlý, ale obtížně ovladatelný. Z Hondy, za kterou loni jezdil, obavy nemá. „V minulém roce jsem se mohl seznámit s tím, co se plánovalo pro tuto sezonu. Neměli bychom z toho mít strach.“ Podobný názor má i na skandinávskou konkurenci: „Volvo dohání zpoždění. Bude určitě rychlé, ale ne dost.

Huffovo sebevědomí pramení z výsledků oficiálních testů WTCC v Monze, v nichž byl novopečený člen týmu Münnich Motorsport nejlepší. K tomu je ovšem třeba dodat, že řada soupeřů seanci neabsolvovala s plným nasazením a někteří si dokonce ani nenechali měřit časy.

Datum zveřejnění

30.3.2017

Zdroj informací

formule.cz

Autor

Zdeněk Balcar

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3295 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál