Šéf FE Alejandro Agag: Mou prioritou je přivést Fernanda Alonsa!

Šéf FE Alejandro Agag: Mou prioritou je přivést Fernanda Alonsa!

Šéf Formule E Alejandro Agag prozradil, že by do série rád dotáhl hvězdu F1 Fernanda Alonsa, jehož kariéra v královské kategorii se chýlí ke konci. Referuje o tom španělské periodikum AS.

Fernando Alonso

"Nevím, jestli Formuli 1 opustí brzy, ale pro mě je prioritou číslo jedna přinést ho do Formule E. Nevím, jestli toho budu schopen. Znám ho patnáct let, je to úžasný jezdec. Smějeme se, když mluvíme o Formule E. Ptá se na auta, na nedostatek hluku a na to, jak vypadají. Přináší konstruktivně komentáře, ale sleduje nás velmi zvědavě, "prozradil Agag na margo dvojnásobného mistra světa F1.

Jeho rozhodnutí by mohla ovlivnit selhávající spolupráce mezi McLarenem a Hondou: "Nejsem si jistý, ale myslím si, že by se to v budoucnu mohlo stát skutečností. Technologie bude rozhodující. Naše auta umí jezdit na úrovni F1 jen během sedmi minut. "
Výsledek obrázku pro Alonso

"V pátém ročníku na tom budeme mnohem lépe a v deváté sezóně zdvojnásobíme autonomii," pokračuje šéf FE, který nenápadně nastínil koncept Roborace. "Stejně jako GP2, přijdete na ePrix a od rána tam máte tento doplněk a sledujete velké divadlo. Roborace přinese autonomní auta, ale po nich chceme vidět hrdinu: jezdce, "dodal na závěr Agag.

Datum zveřejnění

24.3.2017

Zdroj informací

formula-e.sk

Autor

Miroslav Frouz

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2491 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál