Ostberg se na Korsice nepředstaví

Krátká doba pro otestování asfaltového podvozku

Ostberg se na Korsice nepředstaví
Mads Ostberg si může užít více času s nedávno narozeným synem, protože start na Korsice byl odvolán, z důvodu nedostatečného otestování vozu.
Výsledek obrázku pro mads ostberg wrc 2017

Mads Ostberg má za sebou zatím jen start ve Švédsku, který nevyšel podle představ po ztrátě zadního křídla. Mexiko nebylo v plánu kvůli porodu syna a pilot se neobjeví ani na Korsice. "Už před pár dny bylo jasné, že nedostaneme asfaltové tlumiče včas před Korsikou a nezbyl by čas na testování," říká pilot. "Nemá cenu jet soutěž jen tak s neotestovaným materiálem. Užiji si doma ještě pár týdnů rodičovské navíc před Argentinou, než odjet soutěž bez šance na výsledek. Do Argentiny se těším, máme v plánu test na šotolině v Evropě a možná i den na místních tratích."

Jako soukromník může Ostberg testovat i mimo Evropu, což tovární týmy nemohou. Minulý týden testoval vůz v Norsku. Pracovalo se na nastavení diferenciálů a tlumičů. "Led a sníh není zrovna dobrým povrchem pro zbytek sezóny. Ale bylo zde hodně věcí, které se před Švédskem kvůli pozdnímu doručení auta nestihly. Po pár dnech v Norsku cítím, že máme za sebou velký pokrok v poznání vozu a možností nastavení," dodává Ostberg.

Datum zveřejnění

24.3.2017

Zdroj informací

autosport.com

Autor

Miroslav Frouz

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3099 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál