OMV nabízí VIP cestu na Velkou cenu Monaka

OMV nabízí VIP cestu na Velkou cenu Monaka


OMV ve spolupráci s Pavlem Turkem připravila soutěž pro své zákazníky o VIP zájezd na Velkou cenu Monaka a další zajímavé výhry
Natankujte alespoň 30 litrů paliva OMV MaxxMotion v období mezi 1.3. – 2.4.2017, zaregistrujte se a odpovězte na tři otázky

Společnost OMV uspořádala pro své zákazníky soutěž o zájezd na Velkou cenu Monaka a mnoho dalších cen. Do soutěže je možné se zapojit po natankování paliva MaxxMotion a zadání kódu z účtenky na stránkách www.omv.cz/soutezmonako. Na webových stránkách jsou připravené tři kvízové otázky, které jsou spojeny především s tématem paliv MaxxMotion a Velké ceny. Po správném zodpovězení a vyplnění základních údajů v dotazníku je soutěžící zařazen do slosování. Výherce obdrží hlavní cenu v podobě VIP zájezdu pro dvě osoby na Velkou cenu Monaka. Ta zahrnuje kromě ubytování a dopravy také lístek na tribunu na závodech, vstup do VIP zóny či návštěvu zázemí a garáže týmu. Největším lákadlem je však osobní setkání s jezdci a ambasadorem OMV Pavlem Turkem. Výherce se s ním bude moci potkat i na exkluzivní party a dalších akcích. Vstup na ně bude také součástí výhry.

Hlavní cenou to ale nekončí. Každý týden se budou losovat výherci OMV Value Card. Každá poukázka má hodnotu 1 300 Kč a v jednom týdnu se jich rozdá deset. Soutěž potrvá pět týdnů a dohromady tak společnost OMV rozdá 50 OMV Value Cards. Pokud soutěžící kartu získá, je opětovně zařazen do slosování o hlavní cenu.

„Připravili jsme pro naše zákazníky velmi atraktivní soutěž. Kolik řidičů a fanoušků má možnost se podívat na Velkou cenu a potkat se s těmi nejlepšími světovými jezdci a to ve společnosti Pavla Turka? Přitom stačí správně zodpovědět tři jednoduché otázky a pak doufat ve štěstí,“ dodává Michal Janda, marketingový manažer OMV pro Českou republiku.

Palivo MaxxMotion 100plus od OMV zlepšuje výkon a zajišťuje optimální funkčnost a životnost motorů. Tento benzin hraje také významnou roli při zachování funkčnosti a účinnosti moderních vozidel a motorů. Inovativní aditiva zabraňují tvorbě koroze v systému vstřikování paliva a v palivové nádrži. Stávající usazeniny v sacím systému jsou tak účinně odstraňovány, což prodlužuje životnost a výkonnost motoru.


Datum zveřejnění

13.3.2017

Autor

Jovana Perović

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024


Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2474 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál