Na rychlé trati nejrychlejší Hrazdíra

Na rychlé trati nejrychlejší Hrazdíra

 V sobotu 4.března se konal již šestý, předposlední závod letošního seriálu Mogul Driving Cupu na Autodromu v Sosnové u České Lípy. Na startu se sešlo 85 závodníků, které čekala tentokrát suchá a velice rychlá trať. Závodu se opět účastnily dva hbité Kartcrossy a jeden z nich řízený domácím Tomášem Gomzjakovem byl i nejrychlejší v měřeném tréninku. Závod se opět nesl ve znamení vyrovnaných soubojů ať už o absolutní pořadí, nebo o pořadí ve třídách. Z vítězství se nakonec radoval Tomáš Hrazdíra (Mitsubishi), který porazil druhého Vladimíra Filipa (Mitsubishi) v součtu časů 4 kol o necelé 3 sekundy. Třetí skončil o necelou sekundu zpět Tomáš Gomzjakov (Kart).

Ve dvoukolkách dominoval již zmíněný Tomáš Gomzjakov. Druhé místo obsadil Jakub Urban (Kart), který v této malé bugině seděl v sobotu poprvé. Třetí místo vybojoval Leoš Hradil (Škoda).

V kategorii 1 se na první místo po odmlce vrátil Tomáš Jarosil (Citroen), který zvítězil o 9 sekund před Filipem Strahalem (Honda), který o další necelou sekundu zpět nechal Vratislava Buchara (Citroen).

V kategorii 2 kraloval Jindřich Majer (BMW) před Petrem Starým (Honda). Třetí skončil vítěz minulého závodu Michal Suk (Ford).

V Kategorii 3 skončil za Hrazdírou a Filipem na třetím místě nadějný talent Petr Semerád (Mitsubishi).

Výsledky kategorie 4 jsou shodné s výsledky 2WD.

V kategorii 5 byl velký souboj mezi Ondřejem Zdražilem (Renault), Janem Drážkem (BMW) a Tomášem Mičíkem (Škoda). Tomáš nakonec svůj speciál otočil na střechu a skončil tak třetí. Z vítězství se radoval Ondřej Zdražil, který Jana Drážka pokořil o 1,11 sekundy.

Většina závodníků se srdnatě prala o možnost startovat na Jarním Setkání mistrů, které se uskuteční v neděli 26.března na paralelní trati.

Na své si jistě příjdou i fanoušci dakarských speciálů, protože většina z nich se při této tradiční jarní akci na Autodromu také představí.

Před tím však ještě v sobotu 25.března proběhne závěrečný, sedmý závod seriálu Mogul Driving  Cup na kterém se rozhodne o celkovém pořadí v seriálu.

Podrobné výsledky najdete na http://mdc.ms-free.net/2017/

Průběžné pořadí, Přihlášky, Propozice, Kalendář, Startovní listinu a další informace najdete na www.autodrom.cz

Stejně tak nás můžete sledovat i na facebooku Autodromu Sosnová

Datum zveřejnění

7.3.2017

Zdroj informací

Mogul Drivin

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1764 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál