Rally Sweden 2017: Po první sekci 1. etapy zatím vede J. M. Latvala

Rally Sweden 2017: Po první sekci 1. etapy zatím vede J. M. Latvala

Po první sekci první etapy Švédské rally vede Jari-Matti Latvala s Toyotou Yaris WRC před Thierry Neuvillem o zanedbatelných 3,9s. Se ztrátou 18,8s jede Kris Meeke na třetím místě a čtvrtý je Sebastian Ogier který ztrácí o 0,2s více. Pátý a šestý Ott Tanak a Mads Ostberg ztácí 20 a 20,9 vteřiny.

Ve WRC2 po první sekci ve vedení domácí Pontus Tidemand o 5,2s před Norem Christian Veiby Ole. Třetí a čtvrtý  Suninen a Brynildsen s Fiestami R5 ztrácí přes 26,8 a 28,4 vteřiny. Camilli a Arai též na Fiestách R5 již ztrácejí přes minutu.

Ohlasy po 4 RZ:

flagØstberg Mads - Fløene Ola

"I'm struggling to find the grip, especially under braking. The ice is gone, but I'm not yet on the gravel. It's not possible to do times like Jari-Matti's from this far down in the start order." / "Na brzdách se těžko hledá grip. Led je pryč, ale ještě nejsme na šotolině. Nelze jet tak rychle jako Jari na tomto startovní pořadí."
#4
flagPaddon Hayden - Kennard John
"Everything feels abnormal at the moment - the driving is not coming naturally." / "Pocitově je všechno špatně, nejedu přirozeně."
#7
flagMeeke Kris - Nagle Paul
"It's okay, but Jari's done a flier! I'm just driving at my own rhythm." / "Jari letí, já si jedu svoje tempo."
#11
flagHänninen Juho - Lindström Kaj
"Nothing special. Struggling a little in the slow corners. Maybe I will change the car a little in service, I have some ideas." / "Nic zvláštního. Bojuji trochu s pomalými zatáčkami. Asi něco v servisu změníme."
#5
flagNeuville Thierry - Gilsoul Nicolas
"A lot of deep cuts in here. I hit something very hard on the front-right and afterwards I took it easy. Okay, I lost a bit of time, but the conditions are getting worse I think." / "Je tam hodně hlubokých katů, což je náročné na předek vozu. Sice jsem něco ztratil, ale myslím, že je to i horšími podmínkami."
#15
flagLefebvre Stéphane - Moreau Gabin
"Okay, but I think I can use the snow banks more to my benefit." / "Asi bych mohl více využívat sněhové bariéry."
#8
flagBreen Craig - Martin Scott
"I hit a stone and broke the front-right damper." / "Trefil jsem kámen a poškodil přední tlumič."
#6
flagSordo Dani - Martí Marc
"I missed a hairpin and lost a lot of time. After that I couldn't get back in the rhythm. " / "Minul jsem vracák a ztratil hodně času. A pak jsem nemohl chytit rytmus."
#2
flagTänak Ott - Järveoja Martin
gearbox issue / problém s převodovkou
#10
flagLatvala Jari-Matti - Anttila Miikka
"A very nice stage, perfect, a nice feeling. I couldn't get such a feeling here last year because we had a broken driveshaft. The car feels good now - we have stiffened the front suspension." / "Mám výborný pocit. Loni jsme tu měli prasklou poloosu. Zvýšili jsme světlou výšku na předku."
#1
flagOgier Sébastien - Ingrassia Julien
"Very difficult, Especially this one, which was maybe the worst of the loop. In the narrow sections there is no grip. That's just how it is. I'm happy with my driving though." / "Hodně těžké. Tahle zkouška byla asi nejhorší. V úzkých místech to šíleně klouže. Ale jsem spokojen."
https://www.ewrc-results.com/quickp/35751_c4sjny-weaaocgk.jpg
                         Aktualní foto z RZ2
 
 
 
 
https://www.ewrc-results.com/quickp/35751_c4tlioiwaaa_j6b.jpg
 
 

Datum zveřejnění

10.2.2017

Zdroj informací

ewrc-results.com

Autor

Miroslav Frouz

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2356 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál