M-Sport s Ogierem a Tänakem

M-Sport s Ogierem a Tänakem

M-Sport s Ogierem a Tänakem

M-Sport právě potvrdil, že příští rok pojede s dvojicí Sebastien Ogier a Ott-Tänak. Zatímco Ogier pojede znovu s Julienem Ingrassiou, Ott Tänak bude mít nového spolujezdce Martina Järveoju, bývalého spolujezdce Karla Kruudy.

"Příští rok bude mnoho nových věcí, ale moc se na to těším," přiznal po podpisu smlouvy Seb Ogier. "Budeme mít novou generaci vozů WRC a nový tým, takže to bude vzrušující období. Do Monte Carla už moc nezbývá a já toho v autě zatím moc nenajezdil, ale uděláme vše pro to, abychom byli připraveni. Cítím, jak je Malcolm a celý tým hladový po úspěchu. Je úsměvné, když jsem na tiskové konferenci po Walesu říkal, že by bylo hezké s ním někdy spolupracovat. Nečekal jsem, že to bude tak rychle. Těším se na spolupráci s M-Sportem a budeme útočit na nejvyšší příčky."

"Měl jsem skvělou sezónu 2016," vzpomíná Ott Tänak. "Získali jsme spoustu zkušeností a stal jsem se silnějším jezdcem. Zrychlil jsem a už se moc těším na novou éru. Natestoval jsem hodně s novým vozem, je to opravdu pořádný krok vpřed. Je to poprvé, co jsem se zúčastnil vývoje nového vozu. Auto je úžasné a jiné ve všech směrech. Napřed jsem si myslel, že více výkonu přinese problémy, ale hoši odvedli skvělou práci. Bude to vzrušující sezóna a celý tým má stejný cíl. Také je skvělé mít v týmu Seba a Juliena. Letos jsme spolu svedli několik soubojů a jsem si jist, že tak tomu bude i příští rok. Už se nemohu dočkat, až to začne."


Foto: M-Sport

Spokojený musí být i Malcolm Wilson. "Na Monte Carlu budeme mít na autě číslo 1 a nejsilnější jezdeckou sestavu za mnoho let. Je tak jasné, jak to bude vzrušující. Věříme, že jsme postavili mimořádné auto. Není tajemstvím, jak moc jsem chtěl získat Seba. Hodně jsme na tom pracovali a on teď věří, že nová Fiesta je auto, se kterým může nejlépe obhájit titul mistra světa. Ott měl letos skvělou sezónu a hrál hlavní roli ve vývoji vozu. Jsem si jistý, že první vítězství v MS pro něj není daleko."

Datum zveřejnění

14.12.2016

Zdroj informací

ewrc.cz

Autor

,,Shacki"

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2296 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál