Den KADEN 2024: Pozvánka na oslavu sběratelství a motosportu

Den KADEN 2024: Pozvánka na oslavu sběratelství a motosportu

Společnost KADEN, český výrobce kovových modelů aut a traktorů, zve všechny fanoušky motosportu, modeláře a sběratele na Den KADEN 2024, který se uskuteční 15. června 2024 v Novém Hrádku ve východních Čechách. Tato akce je skvělou příležitostí k prohlídce výrobního závodu, setkání s členy týmu KADEN a pořízení exkluzivních modelů, které jinde nenajdete.

Den otevřených dveří pro všechny

Den KADEN 2024 není zaměřený jen na členy Klubu KADEN, zajímavou prohlídku výroby si užijí i všichni ostatní fanoušci modelů a sběratelů.

Průvodce provede návštěvníky celým procesem vzniku modelu. Navštíví konstrukci a 3D tisk prototypu, budou sledovat postup vakuového lití, prohlédnou si lakovnu i tamponový tisk, který odlišuje modely KADEN od produkce jiných výrobců. Podívají se také na místa kde se jednotlivé díly opracovávají a na finální montáže. Lítí zinkových dílů si mohou návštěvníci prohlédnout v nedaleké modernizované lisovně na Dolech (KOVAP Náchod, s. r. o.)

Prohlídky výrobního závodu KADEN s průvodcem je nutné si předem rezervovat na emailu kaden@kaden.cz. Vstupné na akci je 300 Kč a zahrnuje mimo jiné prohlídku výrobního závodu KADEN a možnost nákupu modelů a dílů.

Speciální model pro Den KADEN 2024

Pro tuto příležitost byl vyroben exkluzivní model tahače TATRA v dekoraci Den KADEN 2024. Model je k dispozici k předobjednávce do 30. dubna 2024.

Den KADEN 2024 je skvělou příležitostí k prohlídce výrobního závodu KADEN, setkání s členy týmu KADEN a pořízení exkluzivních modelů, které jinde nenajdete. Ať už jste sběratelem, fanouškem motorsportu nebo jen hledáte zábavný den pro celou rodinu, Den KADEN 2024 je pro vás to pravé.

Datum zveřejnění

19.4.2024

Zdroj informací

KADEN

Fotogalerie

Výběr jazyka

Test Motoru

MotorCheckUp
Rychlý test pro všechny motory!

Facebook

Naše projekty

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.294 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál